Helex_pelletkachel

Helex woody loft pelletkachel

Model Helex pelletkachel
€ 2.975,00

De Helex pelletkachel onderscheid zich door een compact ontwerp waarbij dik staal en de natuurlijke eikenhouten voet voor een mooie visuele balans zorgen. 


De Loft bevat de meest recente pellet verbrandingstechniek en levert een vermogen van 6kW. Hij is uitgevoerd met een vol automatische, uiteraard Nederlandstalige, digitale regeling met thermostaat en timer-functie.
De kachel wordt gevoed via een continue aanvoer van pellets waarbij een zeer effectieve, natuurlijke convectie luchtstroom stil zijn werk doet. De buitenlucht aansluiting biedt de mogelijkheid om de kachel onafhankelijk van uw luchthuishouding in de woning te kunnen installeren.
De haard is een 100% Nederlands geproduceerd product, met een eerlijke kwaliteit en passie voor duurzaamheid. De gebruikte materialen staan garant voor robuust plezier en jaren probleemloos stoken.

Heles_showroom__454x800_

De voet van de kachel is ook als een losse accessoire verkrijgbaar. Deze Pedestal kunt naast de haard plaatsen om bijvoorbeeld als extra hout opslag of bijzettafel te gebruiken

Technische gegevens en maattekening Helex Woody Loft pelletkachel

Vuurbeeld Woody Loft pelletkachel (Youtube)

Helex_pelletkachel_zijkant

 

Specificaties Helex woody loft pelletkachel

Vermogen2,5kw - 5.8kw
Efficiency95,4%
Gewicht130kg
Inhoud pelletreservoir11kg
Diameter rookgasafvoer80mm
EnergielabelA+