Koppe - Pelletkachels

Koppe Symio stroomloze pelletkachel VOORLOPIG NIET LEVERBAAR!Pellettoevoer zonder elektrische aandrijving. Het slimme alternatief. ’s Werelds eerste stroomloze pelletkachel!

KOPPE heeft in zijn eigen bedrijf de eerste stroomloze pelletkachel ontworpen en gefabriceerd. Hij revolutioneert de markt en tekent zich door zijn vele voordelen. Stroomloze pelletkachels zijn producten van de toekomst. Met innovatieve techniek zorgen zij voor een schoon, veilig en spaarzaam stoken.

Gewone pelletkachels hebben stroom nodig, voor de ventilatoren en de aanvoer van pellets. Ze werken daardoor niet bij stroomuitval. Bovendien betaal je elektriciteitskosten, moet je na verloop van tijd de kachel onderhouden en  de ontsteekpen en pakkingen vervangen. Zelfs als je de kachel goed onderhoudt, blijft de kans op storingen bestaan. Daar heb je met een stroomloze pelletkachel geen last meer van. De modellen van Koppe zijn stil, onderhouds- en storingsvrij en hebben een mooie, brede natuurlijke vlam. Ze zijn bovendien ontzettend eenvoudig te bedienen.

De pelletkachel geldt bovendien als uiterst duurzaam. De kachel wordt namelijk gestookt met pellets, die gemaakt worden van houtafval zoals zaagsel en houtkrullen. Deze pellets hebben een hoog rendement.  In de showroom staat een Koppe Symio brandend opgesteld.

http://www.ofenkoppe.nl

Koppe - PelletkachelsPrijs
Koppe Pinto pelletkachel VOORLOPIG NIET LEVERBAAR!Koppe Pinto pelletkachel VOORLOPIG NIET LEVERBAAR!
Maatvoering (bxhxd): 65 x 129 x 55 cm
Energielabel: A+
Op aanvraag
Koppe Symio stroomloze pelletkachel VOORLOPIG NIET LEVERBAAR!Koppe Symio stroomloze pelletkachel VOORLOPIG NIET LEVERBAAR!
Maatvoering (bxhxd): 66 x 112 x 48 cm
Energielabel: A+
Op aanvraag